Maakt yogales online jou gelukkig?

Geluk is niet te koop. Kijk naar de levens van de ‘rich and famous’ als je bewijs nodig hebt. Geluk is een keuze, en yogales online kan iedereen helpen het pad van geluk te vinden.

Kan yoga echt de poort naar geluk openen? Absoluut! Alle vormen van Yoga leren meditatie en Pranayama. In yogales online worden deze concepten soms ondergeschikt aan yogahoudingen (asana’s). Toch zullen alle drie deze concepten gecombineerd je helpen om je opgewekter te voelen – zelfs in teleurstellende tijden.

Yogales online kan de hele dag beoefend worden. Als je vriendelijke daden laat zien, zul je blij zijn te weten dat je iemand hebt geholpen. Liefdevolle vriendelijkheid is een universeel yogaconcept. Dit is slechts een van de vele methoden van “Yoga off the mat”.

Je kunt liefdevolle vriendelijkheid beoefenen door aan anderen te geven. Laat iemand voor je staan, terwijl je in het verkeer bent, of help iemand in nood. Als je geen geld hebt, hoeft liefdevolle vriendelijkheid niet materieel te zijn.

Karma Yoga is onbaatzuchtige dienstverlening; u hoeft alleen maar te helpen of te luisteren naar iemand die u nodig heeft.

Ten slotte, elke keer dat je geeft, helpt of luistert, ‘komt het terug’. Dit zou niet je primaire motivatie moeten zijn om anderen te helpen, maar geven wordt altijd op de een of andere manier beloond. Dit is slechts één voorbeeld van de wet van oorzaak en gevolg, die we ook wel ‘karma’ noemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader